0
Sluiten

Categorieën

Filters
      HolaFoodie - Woensdag 18 Maart 2021

      Gilda - Pintxo

      Dit is een pintxo die deel uitmaakt van de Baskische identiteit. Het is ook heerlijk, het is in een mum van tijd klaar en er zijn nauwelijks kookvaardigheden voor nodig. Als dat niet goed genoeg zou zijn, is het ook een goede optie als je toevallig op dieet bent.

      Vier redenen om een ​​Gilda te bereiden
      1 - Het is een mooie hapklare snack waarmee je er goed uitziet in het bijzijn van je gasten.
      2 - Het duurt ongeveer een minuut om één Gilda te bereiden.
      3 - Het is een supergezonde snack met weinig calorieën.
      4 - Het is heerlijk.

      INGREDIËNTEN

      8 Guindilla-pepers
      4 stuks kleine augurken (Cornichons)
      4 Groene olijven zonder pit - Manzanilla-variëteit indien mogelijk
      4 ansjovisfilets - Gemarineerd in extra vierge olijfolie
      Extra vergine olijfolie


      Giet de olijven en de guindilla's af. Hak het  guindilla steeltje af. Als ze te lang zijn, kun je ze in tweeën knippen.
      Begin met het prikken van de augurk.
      Ga door met het inrijgen van slechts één uiteinde van de ansjovisfilet.
      Spies twee stukjes guindilla.
      Rijg de ansjovis opnieuw in zodat deze de guindilla-stukjes omhult.
      Sluit de cocktailprikker af met de olijf.
      Kleed met een flinke hoeveelheid olijfolie en serveer.

      Recepten & Tips

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Bezoek Visenco.nl op ShopMania
      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »