
- Snelle levering
- 30 dagen geld terug garantie
- Gratis verzending vanaf 50 euro (NL+BE)
- Altijd verse producten
Boemboe voor het maken van Babi Ketjap, een Indonesisch gerecht gemaakt varkensvlees
Benodigdheden:
500 gram varkensvlees , 1 ui
Bereiding:
Vlees in blokjes snijden. 1 fijn gesnipperde uit in wat olie licht aanfruiten. Doe daarna de boemboe Babi Ketjap en het vlees erbij. Voeg 3 kopjes water toe en het geheel op een klein vuur en af en toe roeren gaar sudderen. Voeg naar smaak wat zout., ketjap en sambal toe.
Ingrediënten:
ui, melasse, smaakversterkers (mononatriumglutamaat), suiker, knoflook, zout, rode peper, kruiden en specerijen, palmolie, antioxidanten (kaliumlactaat/propyleenglycol), conserveermiddelen (natrium(di)aceteet, natriumbenzoaat, sorbinezuur, kaliumsorbaat),verdikkingsmiddel (gemodificeerd tapioca zetmeel) soja-eiwit, maiszetmeel, tarwemeel,voedingszuren (azijnzuur, citroenzuur), kleurstoffen (caramel)
Allergeneninformatie:
Gluten, Tarwe, Soja-Eiwit
Dit product wordt bereid in een ruimte waar tevens noten en pinda's worden verwerkt.
Toon meer
Toon meer
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..