0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Extra vergine olijfolie gearomatiseerde met zwarte truffel

      €64,99
      €55,99 1 Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen
      Extra vergine olijfolie gearomatiseerde met zwarte truffel. Lekker door bijvoorbeeld pastagerechten.... Toon meer
      • Snelle levering
      • 30 dagen geld terug garantie
      • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL+BE)
      • Altijd verse producten

      Productomschrijving

      Tartuflanghe Olio Extravergine di oliva aromatizzato al Tartufo Nero 1 L.

      Een extra vergine olijfolie verrijkt met zwarte winter truffelaroma. Ideaal voor het raffineren van salades met champignons en voor het op smaak brengen van haasbiefstuk en verschillende kazen.

      Onze extra vierge olijfolie 100% Italiaans wordt geproduceerd volgens de olietraditie die garant staat voor een product van zeer hoge kwaliteit.

      De olie is groen met enkele gouden glinstering. Het boeket is van verse groenten, amandelen, verse bloemen en fruit. De smaak is fruitig, delicaat en harmonieus. Deze eigenschappen zijn uitstekend te combineren met de smaak en smaak van onze truffel.

      Toon meer

      Specificaties

      SKU
      NAT31160008
      EAN
      8010939400286
      Inhoud:
      1000 ml
      Ingrediënten:
      Italiaanse extra vierge olijfolie 99%, truffelaroma

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5Based on 0 reviews
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Gerelateerde producten

      Andere klanten bekeken deze ook

      Extra vergine olijfolie gearomatiseerde met zwarte truffel
      € 64,99
      € 55,99
      Extra vergine olijfolie gearomatiseerde met zwarte truffel
      1 Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Bezoek Visenco.nl op ShopMania
      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »